Det siger kunderne

Udtalelser fra mine kunder

Slagelse Kommune
Personlig coach – nej tak det har jeg ikke brug for, var min første og spontane udmelding til min daglige leder, da hun tilbød mig et forløb. Heldigvis, og jeg siger HELDIGVIS, blev jeg klogere. Gitte er så skarp og så irriterende dygtig – man får ikke noget svar foræret, tvært imod skal der graves dybt, før hun godtager svaret. Gitte krydrer samtalen perfekt med modeller og tegninger. Hun guidede mig rundt med præcise spørgsmål, hvis svar pludselig gjorde tingene tydelige for mig. Det jeg troede var kernen af mit problem – viste sig slet ikke at være kernen, ej heller problemet – men styrken hos mig! Gitte er så meget på bølgelængde med hvem hun end sidder overfor – og at sidde med hende som coach burde være en “MUST HAVE”-oplevelse for alle. Midt i forløbet fik min tvillingesøster brystkræft og at det påvirkede mig både arbejdsmæssigt og på hjemmefronten er klart. MEN Gitte fik meget fint og professionelt dette alvorlige emne flettet ind i mine samtaler med hende – 5 samtaler, men jeg var som fortryllet allerede efter den første og var nysgerrig efter mere. Jeg er hende evigt taknemlig – og hun ved det ;-)
Nina Torntoft Jensen, Fysioterapeut, Sundhed og Træning Slagelse Kommune
Personlig coach – nej tak det har jeg ikke brug for, var min første og spontane udmelding til min daglige leder, da hun tilbød mig et forløb. Heldigvis, og jeg siger HELDIGVIS, blev jeg klogere. Gitte er så skarp og så irriterende dygtig – man får ikke noget svar foræret, tvært imod skal der graves dybt, før hun godtager svaret. Gitte krydrer samtalen perfekt med modeller og tegninger. Hun guidede mig rundt med præcise spørgsmål, hvis svar pludselig gjorde tingene tydelige for mig. Det jeg troede var kernen af mit problem – viste sig slet ikke at være kernen, ej heller problemet – men styrken hos mig! Gitte er så meget på bølgelængde med hvem hun end sidder overfor – og at sidde med hende som coach burde være en “MUST HAVE”-oplevelse for alle. Midt i forløbet fik min tvillingesøster brystkræft og at det påvirkede mig både arbejdsmæssigt og på hjemmefronten er klart. MEN Gitte fik meget fint og professionelt dette alvorlige emne flettet ind i mine samtaler med hende – 5 samtaler, men jeg var som fortryllet allerede efter den første og var nysgerrig efter mere. Jeg er hende evigt taknemlig – og hun ved det ;-)
Tammys
Jeg har haft fornøjelsen af at have brugt Gitte i forbindelse med mit hjemmepleje firma, og da jeg skulle op på benene igen efter en konkurs. Gitte er god til at identificere de problemer, man kommer med. Hun gør det på en meget præcis og skarp måde. Noget jeg især er glad for er, at hun hjælper med at holde fokus, gentager, samler op og får en til at se tingene fra andre vinkler. Hun danner sig et hurtigt overblik både om det helt personlige og den mere organisatoriske del. Hun drager paralleller til det helt nære og det generelle så man pludselig får øje på det formelle og generelle, så det står meget klart. Hun er hurtig til at fange de arbejdsbetingelser, der er rammen for det problem der måtte fylde, så jeg har en oplevelse at at være forstået. Hun kan bidrage med at forstå hvordan grupper fungere på en arbejdsplads. Hun kan med et smittende engagement drage det teoretiske ind i her og nu til handling. Jeg kan bruge coachingen til at lede grupper. Jeg kan nu fremstå mere sikker, tydelig og med udviklende gennemslagskraft som leder af en arbejdsplads med 40 ansatte. I mit nye liv har jeg kunnet bruge coachingen til at kunne se mine stærke og svage sider og konkretisere mine mål for fremtiden.
Tammy Grell, Direktør, Tammys rengøring
JGS Metal
Jeg brugte Gitte i en svær tid, og havde svært ved at bevare overblikket i min virksomhed. Jeg var lige blevet skilt og var presset fra inderst til yderst. I denne periode vækstede min virksomhed med 400 % henover 6 måneder. Der var Gitte en kæmpe hjælp i forhold til at få sat tingene i “kasser” og system. Jeg lærte b.la. at håndtere medarbejdere, og at se tingene fra deres perspektiv. Det hele er jo en proces, men uden hjælp fra Gitte havde jeg ikke haft den succes jeg har i dag!!”
Jonas Gosvig, Direktør, JGS Metal
Slagelse Boligselskab
Gitte Horndrup Clausen har som coach været med til at udvikle mig både på det faglige men også personlige plan. Hun er ekstremt lyttende, finder på en kompetent måde ind til de essentielle emner og indgangsvinkler, og sikrer på en både indsigtsfuld og professionel måde at jeg finder ind til kernen af løsningen. Jeg kan kun i allerhøjeste grad anbefale Gitte som coach.
Mette B. Petersen, Administrationschef, Slagelse Boligselskab
Slagelse Kommune
Jeg er ny leder, og har haft et ledercoaching forløb hos Gitte. Hun er yderst professionel. Det har været en rigtig god oplevelse med fuld engagement, nærvær og ikke mindst at blive lyttet til. Gitte har hjulpet mig med at skabe bevidsthed om, hvor jeg var på vej hen, og hvilken ledertype jeg vil være. Skabe større forståelse for de nye relationer jeg har til mine medarbejdere, og kunne anerkende dem på en konstruktiv måde. Jeg har nu fundet mine stærke og svage sider. For mig har ledercoaching hos Gitte bevirket, at jeg har lært nyt om mig selv og udviklet mig effektivt i en dybdegående personlig proces. Jeg har fået muligheden for tid og rum til refleksion, hvor jeg har fundet frem til mine inderste værdier.
Lilian Nielsen, Centerleder, Slagelse Kommune
Københavns Kommune, Vigerslev Allé Skole
Jeg har som administrativ leder haft et længere varigt forløb hos Gitte Horndrup Clausen. Hun har en fantastiske evne til at få mig til at reflektere, og hun er utrolig hurtigt til at få mig til at komme ind til ”sagens kerne”. Gitte giver både værktøjer og redskaber, som gør det lettere for mig at være administrativ leder i en pædagogisk verden. På grund af mit gode forløb hos Gitte, har vi på skolen også brugt Gitte til vores lærerstab i forhold til stresshåndtering. Vi har som ledelse oplevet en stor forskel på medarbejderne og trods kommunens normale sundhedsaftale, er vi sikre på, at det er Gittes fortjeneste, at vores lærer kom hurtigt tilbage til skolen igen efter sygdomsforløb, end vi har oplevet med andet tilbud.
Connie Mikkelsen, administrativ leder, Vigerslev Allé Skole
Gitte fandt hurtig ud af ”hvor skoen trykkede”, og fik mig til at se essensen af problemet i det rette perspektiv. Coaching med Gitte var med til at udvide min horisont. Jeg fik klarhed, overblik og mod til, at forandre og udvikle faglige kompetencer i min problemløsning. Perfekt med coachingsessions og afprøvning i praksis. Nytter ikke kun at arbejde teoretisk. Coaching satte mig i stand til at arbejde konkret og målrettet hen imod mit mål. Gitte fandt lynhurtigt ud af hvilken teknik, som virkede på mig. Jeg så problemet, men følte det også. Mine følelser blev bevidste og satte gang i coachingprocessen. Gitte er fuldt fokuseret og nærværende. Tilliden var fuldt til stede fra dag 1. Gitte var som coach medvirkede til, at min arbejdsstress blev markant nedsat.
Bettina Sørensen, Sygeplejerske
Jeg kom til Gitte på grund af dårlig søvn og trivsel på min arbejdsplads. Allerede efter første samtale, formåede Gitte at få vendt min tankegang, så jeg ikke længere så mig selv som ”offer” for dårlig ledelse, men derimod en medarbejder, der aktivt kunne lave små justeringer i min adfærd og tankegang og dermed bidrage til et meget bedre arbejdsklima. Med hjælp fra Gitte blev jeg klar over, at det ikke kun var mit arbejde, der pressede mig, men at jeg i min fritid også havde områder, der krævede lidt oprydning. Efter 4 virkelig effektive og konstruktive samtaler hos Gitte, er jeg nu meget bevidst om at sige fra, så jeg ikke overbelaster mig selv. Og en virkelig øjenåbner for mig, er hvor meget jeg selv kan gøre for at ændre et dårligt arbejdsklima. Jeg kan kun give min allerbedste anbefaling til Gitte.
Leah Sønderbye, Administrativ medarbejder folkeskole
National Oilwell Varco, Danmark
Jeg har haft fornøjelsen af at deltage i Expands Coachuddannelse sammen med Gitte i 2012/2013 og jeg har lært Gitte at kende, som en top engageret og professionel person, som ikke er bleg for at gå en ”extra mile” for at levere det bedste resultat. Gitte har nu gjort coachingen til sin levevej og har taget skridtet fuldt ud og er blevet selvstændig – en beslutning som vidner om mod, resultatorienteret indsats og en vilje til at ville.
Som led i vores uddannelse og også efterfølgende har jeg brugt Gitte som coach. Gitte skaber tillid og forstår at lytte samtidig med, at hun med sine kyndige og professionelle tilgang formår at udfordre og guide én til selvrefleksion og til at se nye veje og muligheder.
Jeg kan give Gitte min varmeste anbefaling. Enhver der måtte blive coachet af Gitte, vil uden tvivl lære sig selv bedre at kende, opleve en større indsigt og finde nye veje at gå.
Birthe Hammer Boe, HR Manager, National Oilwell Varco, Danmark
CT Flyt & Service
Gitte Horndrup Clausen, Horndrup.nu har gennem personlig coaching hjulpet mig til afklaring af problemstillinger i en travl hverdag, hvor tempoet kan være i højeste gear og stressniveauet kan ramme uanede højder.
Med Gittes hjælp har jeg lært at håndtere pressede situationer og bevare overblikket, selvom der er mange bolde i luften på én gang. Jeg har ligeledes lært at håndtere samspillet mellem mit arbejdsliv og privatliv samt mine til tider meget høje krav om egen indsats.
Jeg er dybt taknemmelig for den coaching og de værktøjer jeg har fået af Gitte, for jeg er sikker på, at uden dette, så ville min hverdag ikke kunne hænge sammen.
I forlængelse heraf, vil jeg derfor give Gitte de varmeste anbefalinger herfra.
Annika Lund, Administrationschef, CT Flyt & Service ApS